Ontmoet Stebru

Stebru is in 2005 opgericht door Joop en Robert Steenbrugge. Sindsdien hebben we een aardig trackrecord opgebouwd. Met onze woongebouwen en zorgwoningen versterken we het ritme van een stad of wijk, of halen juist de slechte klanken eruit. Altijd samen. Inventief, creatief en vol passie.

Ontmoet Stebru

Bouwen is bouwen, zeggen ze wel eens. Maar bouwen op de Stebru-manier is wezenlijk anders. Ons geheim? Dat is er niet. Integendeel: voor ons is open en eerlijk zakendoen dé basis voor succesvol samenwerken. Bij élk project dat we aannemen. Welkom in het ritme van Stebru.

www.stebru.nl

Bart van Veenendaal

Hoofd Initiatieven en Concepten

"Wanneer we bezig zijn met een nieuw plan stel ik mezelf altijd de vraag of ik er zelf wil wonen. Daarbij kijk ik niet alleen naar de woning an sich, maar ook juist haar omgeving. Voel je je er prettig, kun je er lekker spelen of verblijven en vooral, blijft dit ook jarenlang een fijn thuis. Als ik zie dat dat uiteindelijk ook lukt en mensen fijn wonen in onze ontwikkelingen, ben ik enorm trots."

Bart Snijders

Directeur Ontwikkeling

“Thuis is voor mij de plek waar ik kan genieten van mijn vrouw en kinderen. Waar we met het gezin gezellig een drankje doen samen met vrienden en buren. En waar ik heerlijk op de bank kan kijken naar mijn favoriete sporten op televisie. Even rust. In onze projecten streef ik ernaar om ook zo’n fijn thuisgevoel te realiseren voor de toekomstige bewoners.”

Robert Steenbrugge

Algemeen directeur

“Het welzijn van onze medewerkers begint bij hen thuis. Daarom hebben we vanuit Stebru veel oog voor de thuissituatie van onze mensen. Dat trekken we door naar de werkvloer, waar we bijvoorbeeld altijd met elkaar lunchen tussen 12.30-13.00. Dat familiegevoel vinden we belangrijk. Er gaat namelijk veel vrije tijd in werken zitten. Het zou dan ook een tijd moeten zijn met veel plezier en aandacht voor elkaar.”

Contact Stebru

Ringvaartlaan 4 2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel

T +31 (0)180 333 170 E info@stebru.nl