Ontmoet Stebru

Stebru is in 2005 opgericht door Joop en Robert Steenbrugge. Sindsdien hebben we een aardig trackrecord opgebouwd. Met onze woongebouwen en zorgwoningen versterken we het ritme van een stad of wijk, of halen juist de slechte klanken eruit. Altijd samen. Inventief, creatief en vol passie.

Robert
Steenbrugge

Algemeen directeur

"14 jaar geleden zijn we begonnen in een garage. We zijn nog steeds trots op het vertrouwen dat we toen hebben gekregen en nog steeds krijgen van onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Daardoor zijn wij in staat om al deze fantastische projecten op een plezierige wijze en gericht op de toekomst van de grond te krijgen."Bart
Snijders

Adjunct Directeur Ontwikkeling

"Doordat ik met veel plezier samen met mijn collega’s en onze partners mag zoeken naar mogelijkheden om een gebied te verbeteren en gebouwen te realiseren die waarde toevoegen aan hun omgeving, ga ik iedere dag weer graag naar mijn werk. De voldoening die je krijgt als je een project uiteindelijk hebt gerealiseerd en kunt laten zien aan je kinderen, maakt iedere dag de moeite waard."

Bart van
Veenendaal

Hoofd Acquisitie

"Ik mag supertoffe projecten doen met leuke en inspirerende mensen. En iedere dag leer ik weer bij. Ik probeer altijd in mijn achterhoofd te houden dat bij het creëren van een fijne woning en leefomgeving het niet alleen om de stenen gaat, maar juist ook om het sociale cement ertussen. Als een ontwerp individuele vrijheid faciliteert én binding met de buurt stimuleert, dan zeg ik: missie geslaagd."

Contact Stebru

Ringvaartlaan 4
2914 VJ Nieuwerkerk aan den IJssel


T +31 (0)180 333 170
E info@stebru.nl